Storitve

Novi programi vzgoje in šolanja

Osnovno vodilo našega društva je ponuditi vam, skrbnikom, tisto kar najbolj potrebujete, da bo vaše življenje s psom prijetno, mirno, da bo imel štirinožec zadovoljene potrebe in bo odnos med obema harmoničen, poln medsebojnega razumevanja in spoštovanja. 

S tem vodilom in mislijo smo se lotili celovite vsebinske prenove tečajev vzgoje in šolanja psov. Kompleksen proces vzgoje in šolanja smo razdelili v tri stopnje, ki se smiselno nadgrajujejo in dopolnjujejo in vas po zaključeni najvišji stopnji pripeljejo do psa, ki vam bo v ponos in veselje pri soočanju z raznolikimi življenjskimi okoliščinami. 

Prenovljene tečaje vam bomo ponudili na treh lokacijah - v Brežicah, po potrebi v Krškem in Sevnici (v primeru, da bo za posamezno lokacijo zadostno število tj. min. 5 prijav). V nasprotnem se tečaji skozi vse leto odvijajo v Brežicah. 

Delo poteka v manjših skupinah, kar nam omogoča individualen pristop v okviru skupinskih tečajev. 

Vabimo vas, da pobrskate skozi našo spletno stran - prepričani smo, da se bo za vsakogar našlo kaj zanimivega. 

 Ne spreglejte, da v društvu izvajamo tečaje Dela z nosom, urimo reševalne pse in mantrailing, pripravljamo pse za izvajanje aktivnosti s psi (Animal Assisted Activities), pomagamo pri reševanju pasjih vedenjskih nevešečnostih, pomagamo pripraviti psa na izpite Kinološke zveze Slovenije in še marsikaj.

Pridružite se nam

Vpisi v tečaje vseh stopenj in vrst potekajo skozi vse leto. Pokličite 068 604 927 (Matjaž Zanut) ali pišite na psipomocniki@gmail.com

Veselimo se skupnega druženja.